dinsdag 6 november 2012

Zieke geest!

Even kijken hoor. Je jat je leven lang alles wat los en vast zit bij elkaar. Je bent deze zomer in ieder geval uitgegroeid tot een seriebotendief. Je wordt inmiddels gezocht op Marktplaats. Op twitter en facebook melden politiemensen en gedupeerden zich spontaan als je bijnaam De Badmuts wordt genoemd. Daarnaast heb je nog wat hobby's, hier en hier. Je laat je helpen bij je diefstallen door een chauffeur van een gele sleepwagen van een Heemsteeds bedrijf dat ook doet in beveiligingssystemen. I kid U not. Vrij brutaal zou een ieder zeggen. Nee hoor, deze mensen niet.

Er wordt een blog over jou en je diefstallen geschreven met name & shame als uitgangspunt. Wat doe je dan? Nou gewoon wat iedere dief doet die zich in het nauw gedreven voelt. Je bedreigt de familie van de blogger telefonisch. Je kwettert even dat die blog er heel gauw afmoet omdat je anders dat familielid wel weet te vinden en dat dat er niet zachtzinnig aan toe zal gaan. En dat moet niemand willen, zo laat je duidelijk merken.

Dat doe je niet stiekem. Nee joh, dat doe je open en bloot met je eigen telefoonnummer. Want hé, jij owned die shit. Je bent onschendbaar. Niemand kan jou iets maken.

En zo wijk ik voor terreur, gaat de desbetreffende blog eraf. Beste gele sleepwagen chauffeur, je maakt echter een best wel dom foutje: je fuckt namelijk met Makbouli. En dat vriend, dat heb je je niet gerealiseerd.

Ik nodig je uit mij te mailen of te bellen. Mocht mijn familie benaderd worden door jou of mochten hun spulletjes ook maar een micromillimeter gehavend worden, dan ben je zo vreselijk de klos. Alle ogen zijn op je gericht. Politie, justitie, journalisten, bloggers, en erger, ikzelf. Iedereen houdt je in de gaten en ze zullen je volgen, volgen tot in de krochten van je zieke geest.31 opmerkingen:

 1. Hahaha heel goed mevrouw Makbouli! Wij wijken niet voor de terreur van de grote bek, niet voor de brutaliteit van de ruimte claimende lafaards, die parasiteren op de goedwillende burger. Nee, wij staan en dienen van repliek, we staan voor het goede en overwinnen het kwade door het bij de strot te pakken en op z'n plek te zetten. Achter, onder en lager dan het fatsoen, zodat het weet waar het thuishoort!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het beter voor je zou zijn als je je druk zou maken om je belabberde kennis van de Nederlandse taal dan de immigratie-problematiek.

   Verwijderen
  2. En je punt is..?? Oh ja, en misschien moet je je tekstje even nalezen voordat je hem post, ik vraag me af of je zelf wel een Nederlander bent, gezien je gebrekkige kennis van onze mooie taal.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uhu patrick uhu. Gelukkig doen blanken dat nooit! Oh wacht dat doen ze even hard.

  Uw punt was?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig begrijpt 010Patrick de strekking van dit bericht volledig....


  zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. beste 010Patrick, wat doet dat ertoe? ga je ergernis ff lekker ergens anders spuien...
  het gaat om het delict en niet om de etniciteit, al liegen de criminaliteits cijfers er natuurlijk niet om, dit mag nooit een reden zijn om een delict gepleegd door een Nederlander te vergoeilijken. Ontzettende tjappie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blanke stelen ook ik zeg niet van niet, Maar als marrokaan wat steel en je zet zijn id of wat dan ook op internet. heb je gelijk een hele marokaanse familie voor je deur staan. En dan nog zegguh dat ze onschuldig zijn hahah.
  En blanke stele ook maar als nog is 90 % van opsporingsverzocht buitelands als het niet meer is.
  Zelfde als met zwart rijden doen blanke vast ook, maar iedere keer als in de tram zit naar de stad zie ik alleen maar buitelanders niet inloggen en junks.
  En staan ook vaak met gestolen fiets of scooter 99% is het een marrokaan. toeval ?? of zit gewoon in het volk . Ik ben nog nooit door blanke aangesproke eeey eey vriend laptop ipad kope ?? toeval ??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ 010Patrick, Hou jij nou gewoon je bek even dicht. Hebben we eens een goede medelander die blogt, begin jij weer te zeiken. Wat ben jij toch een zielig wit hoopje stront.

   Enne, Makbouli, ga zo door. Toppertje!

   Verwijderen
 8. Gast leer eerst eens je moerstaal correct gebruiken, er is geen touw aan vast te knopen. bovendien ken ik menig allochtoon die dit beter beheerst. Daarnaast, hoe kom je aan die percentages? je haalt er steeds meer dingen bij... en volgens mij spreken ze jou allemaal aan om iets aan te verkopen omdat je gewoon een easy target bent. tjappie to the max zoals ik al zei...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pas op voor Pittbouli, mooi gewaagd blog, maar dat is aan jou wel besteed. Als ik bedreigd word ahumm, you never know, dan zeg ik dat ik familie van jou ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/blogster_makbouli_p0wnd_bedrei.html

  Wereldnieuws in nederland :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. via daar kwam ik er ook breukers ;) groet je ouwe vnm collega. je weet wel, die enige niet brede uit leiden..

   Verwijderen
 11. 010Patrick is gewoon een gefrustreerd mannetje, waarschijnlijk lower class, met 6 jaar basisschool en werkt voor een hongerloontje in de rotterdamse haven, waarbij hij zandzakken mag sjouwen.
  Typisch gevalletje poepvlek, uitgescheten door de normale nederlander en zit in zijn vrije tijd lekker in zijn voortuintje met een kratje schonbrau. (Waar doet me dat aan denken, iets met .... Kids enzo). Kortom, 010Patrick, ik kan prima zonder dat gewauwel van jou, sterker nog, ik zou je het liefst het land uitzetten, naar Witrusland ofzo). Kloothommel dat je d'r bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een rare reacties allemaal. Iemand stelt hier gewoon een diefstal en bijkomende bedreiging aan de kaak. En er komen allemaal keybord-ridders onwijs racistisch lopen doen. Blijkbaar is het internet voor jullie een veilige plek om haatzaaiende opmerkingen te maken, naar mensen die het wel gemaakt hebben en goed doen. Soms schaam ik me echt voor mijn racistische soortgenoten (ben gewoon Nederlander). Gelukkig zullen er onder de mensen die deze rare opmerkingen maken, geen Nobelprijs-winnaars verloren zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor alle mensen hier die wat moeite hebben met de Nederlandse taal --->>> http://www.loi.nl/themes/taalvaardigheid/taalvaardigheid_opleidingen/index.htm?cmp=knc-34222&HBX_OU=50&HBX_PK=%2Bcursus%20%2Bnederlandse%20%2Btaal&kwd_id=14428-2B31BD81-1B1D-48EE-80D8-B2E1948E02BBS15415714496&gclid=CNjqkafJu7MCFe7MtAodtUEAxA

  #KADOOTJE

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed stukje Jacqueline, wat lopen er toch een figuren rond.
  Wel grappig dat ik dit van jou mag lezen, terwijl ik jou nog steeds zie als mede-squasher tijdens de Oliver toernooien, jaaaaren geleden (dat dan weer wel) :-)

  Greets
  Roy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi stuk, maarrre, als jij stadsdeel oost "strategisch adviseert over openbare orde en veiligheid" mag ik dan aannemen dat je ze strategisch hebt geadviseerd om tot arrestatie en vervolging over te gaan? En waarom is dat dan nog niet gebeurd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo werkt de rechtstaat (gelukkig) niet. Dat is aan de officier van justitie. Bovendien is het niet te bewijzen, het is nl een één tegen één zaak dus zal vervolging uitgesloten zijn. Mij rest dan niets anders dan het aan de kaak te stellen.

   Verwijderen
 18. Ik mag jou wel... Ik ga deze blog eens volgen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. YW! Verwacht niet te veel van mijn blogtempo. Ik blog alleen als ik het wil. Dat is soms weken niet en soms meerdere keren per week wel. Van harte welkom!

   Verwijderen
 19. Chapeau! Daar kan ik nog wat van leren :)
  Frappant dat de discussie meteen omslaat in een multicultureel issue, misschien een goed onderwerp voor je volgende blog ;)
  Ik ga je vanaf nu in ieder geval volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. duidelijk moet met een hoofdletter. Duidelijk ?
  Luistert is het.(OTT)
  Succes Tim, en goede zaken !

  BeantwoordenVerwijderen
 22. daarom gebruik je zieke geest niet op internet,ik kijk altijd hoe ver ik kan gaan maar dat leverd alleen maar meer mensen op haha

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Jacqueline Makbouli kan jij met mij in contact komen,ik ben opgelicht door deze man deze week

  BeantwoordenVerwijderen