donderdag 10 mei 2012

Dolle Makbouli BewegingOnlangs wees iemand mij op de site van Prof. dr. Juliaan van Acker die daar zonder enige duiding de laatste cijfers over criminaliteit en etnische afkomst uit de jaarrapportage integratie van het Sociaal Cultureel Planbureau plaatste. Natuurlijk lazen we daar dat allochtonen slecht scoren als het gaat om criminaliteit. Zonder dat te willen nuanceren, vermoed ik toch dat duiding daarbij op zijn plek is. De belangrijkste en meest schokkende conclusie echter werd door iedereen gemist.


Het blijkt namelijk dat mannen in het algemeen verantwoordelijk zijn voor nagenoeg alle criminaliteit in Nederland!

Deze conclusie is shockerend en schreeuwt om acute maatregelen. Mijn onmiddellijke oproep op twitter om mannen en masse het land uit te zetten, leverde op dat mannen massaal in de slachtofferrol doken die wij allen van hen kennen. U kent het wel: “Ik kan er toch ook niks aan doen dat ik als man ben geboren”. “Ik ben wel lief hoor. Ik kan er toch ook niets aan doen dat mijn soortgenoten zich misdragen. Mag ik nu blijven?” Makbouli is streng en onvermurwbaar en heeft geen boodschap aan dit soort twitterterroristen die niet het fatsoen hebben in het openbaar hun soortgenoten hard te veroordelen.

Teneinde de tsunami van criminele mannen tegen te gaan en zodoende het criminele tij te keren, is het burgerinitiatief Dolle Makbouli Beweging (DMB) spontaan op twitter ontstaan. Een briljante spindokter meldde zich enthousiast onder het mom: Het vrouwvolk heeft je nodig!

Een greep uit de partijpunten van de Dolle Makbouli Beweging:

·       Vooruitlopend op ons streven mannen te denaturaliseren en onmiddellijk het land uit te zetten, pleit DMB in iedergeval voor een burkagebod voor alle mannen!
·       Kut-Marco’tjes worden met voorrang gedenaturaliseerd en dienen het land met de grootste spoed te verlaten.
·       DMB is tegen de 24-uurlam ideologie van de man.
·       DMB is tegen de dubbele moraliteit van de man.Het is één moraal of géén moraal.
·       DMB is tegen het ritueel brouwen van bier. Het gerst moet eerst verdoofd worden voordat het wordt geplukt.
·       De masculinisering van Nederland moet een halt toe worden geroepen!
·       Vrouwen die een snor willen laten staan, moeten een duidelijke keuze maken. Je bent voor ons en blijft óf je bent tegen ons en vertrekt onmiddellijk.

Tot slot zal DMB op 1 november 2012 een film uitbrengen die het mannelijke deel van de natie zal shockeren. De naam Flip’na. The exodus of the men laat zien wat mannen aanrichten in deze samenleving en hoe weinig tolerant de masculine cultuur bijdraagt aan de veiligheid van de samenleving.

 De Dolle Makbouli Beweging is van mening dat door het invoeren van bovenstaande punten Heleen en Ingrid hun land weer terugkrijgen!


6 opmerkingen:

 1. Jacq, Ik vind het helemaal geweldig. Oja, ik ben een man, maar voel mij absoluut niet aangesproken, beledigd, bedreigd o.i.d.
  Ben verschrikkelijk benieuwd naar de film.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik beken schuld! Laat de vrouw de macht maar over nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle mannen terug naar hun moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan ik je ondanks mijn potentieel criminele inslag, assisteren deze beweging tot grote hoogte op te stuwen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen criminele mannen het land uitzetten. De de goede mannen kunnen gerust blijven hoor. Je bent wel alle mannen over één kam aan het scheren zeg...

  BeantwoordenVerwijderen