zondag 21 oktober 2012

Fightin' Nabil rockt IJburg

IJburg boft maar weer. Fightin' Nabil opent haar deuren ook op IJburg!

AMSTERDAM - Karateschool Fightin' Nabil start met ingang van 3 november met karatelessen op IJburg. Elke maandag (17.00-18.00 uur) en zaterdag (15.30-16.30 uur) zijn er trainingen voor kinderen vanaf 4 jaar in het Centrum voor Vrije Tijd (CVT) aan het Ed Pelsterpark.

De club opent daarmee haar tweede vestiging in Amsterdam. Sinds 2010 verzorgt de Karateschool al karatelessen in Amsterdam Osdorp. "Gelet op de snelle groei in Osdorp wordt het tijd voor uitbreiding", zegt oprichter Nabil Ou-Aissa enthousiast. Zaterdag 3 november is vanaf 15.00 uur de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in het CVT. 
Sinds de oprichting van Karateschool Fightin’ Nabil medio 2010 ziet Ou-Aissa de populariteit van de karatesport met name onder de jongste jeugd toenemen. ‘De plezierige spelvormen leren kinderen niet alleen de technieken van het karate, ze leren ook de strakke discipline, de etiquette en het respect voor elkaar. Dat zijn vandaag de dag maatschappelijke waarden uit de sport die heel belangrijk zijn en waar ook ouders zich mee identificeren.' Naast het reguliere trainingsprogramma en de halfjaarlijkse examens organiseert de Karateschool allerlei in- en externe activiteiten voor leden. Voorbeelden daarvan zijn de Vanencompetitie (4 keer per jaar), de jaarlijkse clubkampioenschappen, trainingskampen in binnen- en buitenland, uitwisselingen met andere karatescholen en gastlessen door (inter)nationale topkarateka's.  
November actiemaand
De keuze voor het CVT is volgens Ou-Aissa een logische. ‘We zitten graag midden in de wijk, de drempel naar het verenigingsleven is daardoor zeer laag. We hebben ambitieuze doelstellingen, zo willen we de karatesport-deelname op IJburg verhogen.’ De school houdt daarom haar deuren open voor belangstellenden vanaf 4 jaar. ‘Normaliter mogen geïnteresseerden twee gratis proeflessen volgen. In de maand november zijn er vier weken lang gratis proeflessen. Geïnteresseerden kunnen in hun gymkleding meedoen.’
Voor aanmelding en meer informatie over de karatelessen: zie www.fightinnabil.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten